overdracht scorebord sporthal [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De Beheersstichting Sport Alblasserdam (BSSA) heeft afgelopen vrijdagavond 7 november in Sportcentrum Blokweer een nieuw scorebord met bijbehorende schotklokken voor de sporthal gekregen. Het scorebord werd door de wethouder van Sport Arjan Kraijo namens de gemeente overhandigd aan Michael Haveman, bestuurslid Droge Groep van het Stichtingsbestuur. De schenking van het nieuwe scorebord door Gemeente markeert ook de start van een aantal verbeteringen in de sporthal.
“Sportcentrum Blokweer bestaat naast het nieuwe zwembad ook uit de sporthal” sprak Michael Haveman. Hij vervolgt: “Het is belangrijk voor de sportverenigingen en het bewegingsonderwijs dat de sporthal, die sinds begin jaren zeventig bestaat, ook aan de eisen van deze tijd blijft voldoen. “Het is prettig dat wij als Gemeente Alblasserdam ook voor deze ‘droge sporters’ een bijdrage kunnen leveren”, vertelt de wethouder. De komst van het nieuwe scorebord met schotklokken zijn één van de verbeteringen in de sporthal Blokweer, welke de komende periode gaan plaatsvinden.

De overdracht van het scorebord vond plaats voorafgaand aan diverse volleybalwedstrijden van Smash’66. Bij de overdracht waren de voorzitters van de volleybalvereniging Smash’66 en de badmintonvereniging BCA namens de gebruikers van de sporthal aanwezig. Lykele Bokhorst van Smash’66 beaamt dat de oude sporthal op punten opgeknapt moet worden. Klaas Timmerman van BCA geeft aan: “BCA is erg blij met het nieuwe scorebord met geluidssignaal. Het is een mooie aanwinst voor de sporthal.”

overdracht scorebord sporthal [Desktop Resolutie]