RoofvogellNIEUW-LEKKERLAND – Vogelvereniging De Leeuwerik houdt op 20, 21 en 22 november haar jaarlijkse vogelshow. De tentoonstelling wordt gehouden in Clubgebouw De Bark aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij diverse kleurkanaries, tropische vogels en grote en kleine parkieten. Er is een speciale hoek ingericht met verschillende vogelsoorten die door de leden te koop worden aangeboden.

Tijdens de vogelshow zal het Rad van Avontuur regelmatig draaien en kunnen er mooie prijzen worden gewonnen. Op de zaterdag draait het rad in het begin van de middag speciaal voor de kinderen. Het prijzenpakket wordt hier uiteraard op aangepast. Als de weersomstandigheden het toelaten zal de heer Snijder tussen 13.30 en 16.00 uur vóór het clubgebouw een roofvogelshow verzorgen. Een evenement dat voor kinderen én volwassenen het bekijken zeker waard is.

De vogelshow kan worden bezocht op donderdag 20 november van 20.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.