steef makelaarsALBLASSERDAM – Steef! Makelaars uit Alblasserdam is in twee categorieën genomineerd voor de titel ‘makelaar van het jaar’. Het gaat om de zogenoemde Klantwaarde -en Aankoopmakelaar Award.

De Klantwaarde award wordt uitgereikt aan het makelaarskantoor met de hoogste score op het gebied van kwaliteit van haar dienstverlening. Deze onderscheiding is zowel landelijk als per provincie te winnen.

In de categorie Aankoopmakelaar heeft de consument haar stem gegeven voor de makelaar die het best haar cliënten begeleid bij de aankoop van hun nieuwe woning. In deze categorie zijn slechts vijf makelaars in Nederland genomineerd.

De Awards worden dit jaar op 26 november uitgereikt in schouwburg en congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Genomineerden, geïnteresseerden, juryleden, partners en zakelijke relaties zullen bij dit evenement aanwezig zijn.

Foto: Facebook / Steef Makelaars.