kat1REGIO – Lijst met vermist en gevonden dieren in de regio.

Gevonden:
29-okt-2014 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN met WIT merendeels cypers bruin (rug/flanken/staart) met wit:bef/snorharen/1 wit laarsje rechtsachter/voetjes vóór/onderkant snoet/wit puntje op neus,chip?,slank,nu rare plekken op rug (vlooienallergie?),loopt al mnd in De Horst,halsbandje is er nu af,schuw,wel nieuwsgierig. halsband Roze met strass steentjes Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: De Horst Sliedrecht 948151
27-okt-2014 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART merendeels wit met zwart:boven op kopje/vlekken op rug/staart/heupen,geen chip/halsbandje,verdikte tepels – kittens gehad?,aangereden,overleden Chip/tatoeage/ring: [ ] jong/volwassen jr gevonden: Graafdijk West thv. 19 Molenaarsgraaf 947125
27-okt-2014 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit:buik/voetjes vóór/laarsjes achter/heel klein befje/onderkant snoet/snorharen,aangereden,overleden,forse kater,geen chip halsband grijs leer Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Liesveld Groot-Ammers 947124
25-okt-2014 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT Heel erg lief,aanhalig,vrijwel geheel cypers rood met witte teentjes, “stampt” veel tijdens het aaien,ziet er gezond uit,komt zo nu en dan eens langs,van de bovenkant is haar snuit wat rechthoekig,chip?,geen halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ ] ? jong/volwassen jr gevonden: J.W. van Puttestraat thv. 21 Ameide 947635

Per 01.12.2012 rijdt alleen de Kattenmand Dierenambulance voor de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard: 06-22735139