landvast dag [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam gaat zich behalve op film, muziek en beeldende kunst nu ook richten op het vertonen van theater. Onder de noemer Theater@Landvast zullen er diverse kleinschalige voorstellingen worden geprogrammeerd in een intieme setting. Na het succes van Woezel en Pip, zullen er deze maand twee voorstellingen te zien zijn. Op woensdag 19 november om 14.00 uur komt Sinterklaas langs in Landvast met een voorstelling voor de kleine bezoekers. De voorstelling heet ‘Karel de Kok en de verjaardag van Sinterklaas’.

Zaterdag 29 november vindt er een theaterdiner plaats met een concert van de Nederlands, Franse band: Alderliefste. Deze avond is een combinatie van een concert van de jubilerende band en een diner.

Meer informatie is te vinden op www.landvast.nl .