IMG_9029 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op diverse plaatsen in Alblasserdam vrijdagavond 31 oktober Halloween gevierd. In de wijk Kinderdijk deden ruim zestig kinderen mee aan het evenement. Zij trokken verkleed door de straten en werden zo nu en dan door volwassenen aan het schrikken gebracht. Er werd bij ‘versierde’ woningen aangebeld, waarbij bewoners de keuze tussen ‘trick or treat’ (waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of een iets lekkers krijgen).

Aan het eind van de avond gingen de kids naar huis met handenvol snoep. Ook in de Molenbuurt in Nieuw-Lekkerland werd Halloween gevierd. Tientallen kinderen deden mee. Foto’s: Herniette Romeyn.

IMG_9029 [Desktop Resolutie]

foto 1 [Desktop Resolutie] foto 5 [Desktop Resolutie] IMG_9025 [Desktop Resolutie] IMG_9026 [Desktop Resolutie] IMG_9029 [Desktop Resolutie]