ALBLASSERDAM – Bij een woning aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam is vrijdagochtend 24 oktober 2014 ingebroken. Daarbij werden diverse spullen buitgemaakt. De inbreker (s) verschafte (n) zich via een raam toegang tot de woning. Z

aterdag 25 oktober werd er bij twee woningen aan de Klaproosstraat in Alblasserdam ingebroken. De politie roept mensen, die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan hebben, op om zich te melden. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844, maar kan ook anoniem via 0800-7000. Alle tips zijn welkom.

Het komend weekend zet de politie extra personeel in, om inbraken en andere ‘high impact criminaliteit’ tegen te gaan. Zo wordt er extra gesurveilleerd in de wijken en worden er voertuigen gecontroleerd op bijvoorbeeld inbrekerswerktuig. De extra inzet is onderdeel van het zogenoemde Donkere Dagen Offensief. “Meld verdacht gedrag direct via 112,” luidt de oproep van de politie.