Blomhoeve [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De voormalige boerderij langs de Randweg in Alblasserdam heeft een nieuw dak. In de afgelopen weken werd vrijwel het hele dak van de ‘Blomhoeve’ gehaald. Op dit moment worden de laatste nieuwe pannen op het pand gelegd. Het is de bedoeling dat de ‘Blomhoeve’ begin 2015 klaar is. In de voormalige boerderij en in het nieuwe gedeelte, waarvan de vloer al gestort is, komen dertien mensen met een verstandelijke beperking te wonen.

Daarnaast is er een trefpunt waar thuis‐ of zelfstandig wonende mensen met een beperking uit Alblasserdam, gezamenlijk een warme maaltijd gebruiken en een gezellige avond hebben. Tenslotte komt er dagbesteding waardoor er, in aansluiting op de winkel ‘Cado & Zo’ en de klussendienst ‘Tot uw Dienst’ een breed en gevarieerd aanbod van dagactiviteiten ontstaat.

De stichting de Blomhoeve is volop bezig om het benodigde geld voor de financiering van de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin binnen te krijgen vanuit sponsor- en fondsenwerving. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Christine van Tienhoven, telefoon 06-51966928 of via email [email protected]

Deel dit bericht via...