IMG_4039 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Basisschool De Boeg in Alblasserdam heeft afgelopen haar zestigjarig bestaan gevierd. Het jubileum viel samen met het zestigjarig jubileum van de Kinderboekenweek. Het feest op school stond daarom in het teken van lezen. In alle groepen hadden de kinderen onder andere een voorstelling voorbereid aan de hand van een boek. Op donderdag 16 oktober werden deze voorstelling getoond. De ouders werden die dag door dansende kinderen welkom geheten op het schoolplein.

De leerlingen van groep 6 t/m 8 kregen allemaal een tientje van de school. Zij moesten daarmee zoveel mogelijk geld verdienen. Op donderdagmiddag was er in de school gelegenheid om spulletjes in het kader van deze actie te verkopen. De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Lezen en Schrijven.

IMG_4039 [Desktop Resolutie]

IMG_4059 [Desktop Resolutie] IMG_4082 [Desktop Resolutie] IMG_4199 [Desktop Resolutie] IMG_4202 [Desktop Resolutie] IMG_4204 [Desktop Resolutie] IMG_4205 [Desktop Resolutie] IMG_4206 [Desktop Resolutie] IMG_4209 [Desktop Resolutie]