IMG_4414 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 17-jarige jongen uit Alblasserdam is zaterdagavond 18 oktober 2014 ernstig gewond geraakt, nadat hij met zijn brommer in botsing kwam met een bedrijfsbus. Het ongeval gebeurde rond 22.45 uur op de kruising Van Hogendorpweg / Abraham Kuyperstraat in Alblasserdam. De jongen reed rechtdoor over de Van Hogendorpweg en werd geschept door de bestuurder van een bedrijfsbus die linksaf wilde slaan.

Twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De tiener is na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft in ieder geval meerdere botbreuken opgelopen.

De bestuurder van de afslaande bedrijfsbus is door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Verkeersongevalsspecialisten van de politie hebben tot na middernacht onderzoek gedaan op de ongevalslocatie. Tijdens dit onderzoek was de directe omgeving volledig afgezet.

Update: De politie heeft beide bestuurders gecontroleerd op het nuttigen van alcohol. Beiden bleken nuchter te zijn.

IMG_4377 [Desktop Resolutie] IMG_4396 [Desktop Resolutie] IMG_4414 [Desktop Resolutie] IMG_4419 [Desktop Resolutie] IMG_4440 [Desktop Resolutie] IMG_4460 [Desktop Resolutie] IMG_4477 [Desktop Resolutie]