IMG_3617 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In een (bij)keuken van een woning aan de Blokweerweg in Alblasserdam is maandag 13 oktober 2014 brand ontstaan. Rond 13.40 uur sloeg de vlam in een koekenpan. De bewoonster wist zelf het vuur te doven. Omdat er gevreesd werd dat de brand was doorgeslagen in de afzuiginstallatie, kwamen brandweer en politie met spoed ter plaatse. Een controle in de woning wees uit dat het vuur niet was doorgeslagen. Er hoefde verder niet geblust te worden. Nadat woning was geventileerd, ging de brandweer terug naar de kazerne. De stichting Salvage komt later op de dag langs om de schade op te nemen en verder af te handelen.

 

IMG_3615 [Desktop Resolutie]

De politie zorgde voor de tijdelijke opvang van de hond.

IMG_3598 [Desktop Resolutie] IMG_3601 [Desktop Resolutie] IMG_3609 [Desktop Resolutie]

IMG_3617 [Desktop Resolutie]