IMG_3090 (Medium)ALBLASSERDAM – Wethouder Peter Verheij heeft donderdagavond 2 oktober 2014 het gebouw ‘Plantage 45’ langs de Plantageweg in Alblasserdam geopend. Het pand, waar tot 2011 de SNS Bank gevestigd zat, werd in augustus aangekocht door Vreeken Voetverzorging uit de Waalsmondelaan. In de afgelopen weken werd er tot in de late uren hard gewerkt aan een metamorfose. Het resultaat mag er inmiddels zijn.

Pentekening
“Als college vinden we het een grote aanwinst voor het dorp dat jullie deze stap hebben durven zetten,” vertelde wethouder Verheij, die namens het college een pentekening van Alblasserdam als cadeau overhandigde aan het echtpaar Huib en Marie Vreeken van Vreeken Voetverzorging.

Drone
Na het doorknippen van het lint voor de deur, bleek de deur nog op slot te zitten. De benodigde sleutel werd vanaf het dak met een quadrocopter (drone) aangevlogen. Na het openen van de deur, konden de gasten naar binnen.

Uitbreiding
Vreeken Voetverzorging heeft ruim 20 jaar geleden de deuren geopend om klanten met voet- en voetgerelateerde problemen van behandelingen en advies te voorzien. “In het nieuwe pand hopen we dit voort te zetten en uit te breiden, mede met disciplines als fysiotherapie, osteopathie en orthopedie. Ook onze collectie comfortschoenen breiden we aanzienlijk uit,” vertellen Huib en Marie Vreeken.

Open dagen
Vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober zijn klanten en andere geïnteresseerden van harte welkom om tussen 09.30 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in het verbouwde pand.

IMG_3067 (Medium) IMG_3078 (Medium) IMG_3090 (Medium) IMG_3103 (Medium) IMG_3119 (Medium) IMG_3125 (Medium) IMG_3130 (Medium) IMG_3137 (Medium)