IMG_2624 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Hema Alblasserdam start vanaf vrijdag 26 september 2014 met een outlet-winkel in winkelcentrum Makado. In de winkel worden spullen, afkomstig uit de magazijnen van Hema Alblasserdam, Sliedrecht en Hardinxveld, voor lage prijzen verkocht. “Alles gaat met kortingen tussen de vijftig en 75 procent weg,” vertelt Lex Eisma, eigenaar van Hema Alblasserdam. De nieuwe winkel, gevestigd in het pand recht tegenover de normale Hema, is voorlopig tot en met 31 december geopend.

“We gaan in ieder geval drie maanden knallen. Daarna kijken we verder. Als de fut er uit blijkt te zijn of als er een nieuwe huurder voor het pand is, stoppen we,” aldus Eisma.

In de nieuwe winkel zijn allerlei spullen te vinden. Van kleding tot schoenen en van schoenen tot handschoenen. Woensdag werd er door medewerkers hard gewerkt aan het ‘beprijzen’ van de honderden artikelen. De outlet gaat vrijdag 26 september open voor publiek.

 

IMG_2596 [Desktop Resolutie] IMG_2605 [Desktop Resolutie] IMG_2612 [Desktop Resolutie] IMG_2624 [Desktop Resolutie]