maasplein alblasserdamALBLASSERDAM – Op woensdag 1 oktober 2014 is het de Internationale Dag van de ouderen. Waardeburgh en Smile organiseren voor senioren een groot Korenfestival in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 te Alblasserdam. Daarnaast wordt het startsein gegeven voor ‘Aan Tafel’, een nieuwe sociëteit van Waardeburgh. Senioren zijn van harte welkom voor deze gezellige middag.

Vier regionale koren zijn te gast om een optreden te verzorgen. Dit zijn Schipperskoor ‘De Pontonniers’ uit Papendrecht, Zeemanskoor ‘Bestevaer’ uit Hardinxveld-Giessendam, Dameskoor ‘Swinvoices’ uit Zwijndrecht en Gezelligheidskoor ‘De Klinkers’ uit Alblasserdam.

Waardeburgh biedt senioren deze middag gratis aan. Kaarten zijn vanaf 10 september tot uiterlijk 26 september verkrijgbaar bij Smile in het MFC Maasplein. Bij het afhalen koopt u minimaal twee muntjes ter waarde van € 3,- die u tijdens het festival bij Smile kunt inwisselen voor diverse consumpties.  Het korenfestival is van 14.00 – 17.00 uur.

Aftrap ‘Aan tafel’
Op dezelfde dag wordt om 12.00 uur de aftrap gegeven voor ‘Aan Tafel’, ook een samenwerking tussen Smile en Waardeburgh. Ter introductie betaalt u alleen op 1 oktober slechts € 3,00 voor een driegangenmenu. Daarna kunt u iedere woensdag mee-eten voor € 6,00. Wij hopen met elkaar een ontspannen, mooie en gezellige middag te hebben. Ook voor de ‘Aan Tafel’ kunt u zich van tevoren opgeven bij Smile.