INbraak alblasserdamALBLASSERDAM – Inbrekers hebben deze week voor zo’n 50.000 euro bedrijfskleding buitgemaakt. Dit gebeurde maandagavond 15 september tussen 20.00 en 22.30 uur bij een bedrijf aan de Kleine Beer in Alblasserdam. De onbekenden verschaften zich toegang tot het pand van de buren. Daar maakten ze een gat in de muur en gingen zo het bedrijf binnen. De gestolen bedrijfskleding was onbedrukt en kunnen volgens de eigenaar gebruikt worden door bouw -en schilderbedrijven.

Direct nadat de inbraak werd ontdekt, is er met een politiehond in de omgeving gezocht. Ook de forensische opsporing heeft onderzoek gedaan. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de inbraak / de daders. Tips zijn welkom op het nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. Foto: Politiehond Rotterdam.

INbraak alblasserdam (Medium)