Saskia Jongeneel AlblasserdamALBLASSERDAM – Pedicure Saskia Jongeneel van ‘Hair and Feetpleasure’ uit Alblasserdam gaat samen met negen vrijwilligers een verwendag organiseren voor (ex) kankerpatiënten. Het is de bedoeling dat maximaal veertig personen op zaterdag 4 oktober 2014 van 10.00 tot 16.30 uur een onvergetelijke dag beleven in het IJsclubgebouw aan het Kortland 40 A in Alblasserdam. Saskia vertelt: “De verwendag is bedoeld voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met kanker.”

Programma
Het is de achtste keer dat de Alblasserdamse onderneemster de verwendag organiseert. “Dit jaar zijn er onder meer een visagiste, een kapster, een manicure en een masseur. Bezoekers kunnen kaarten maken en meespelen met de bingo. Er zijn leuke prijzen te winnen. Hans van der Ent van de muziekschool uit Kinderdijk zal voor livemuziek zorgen. Hij neemt twee van zijn leerlingen (Eline Rodenburg en Amber Ligthart) mee,” vertelt Saskia.

Aanmelden
De gasten worden in de ochtend van 4 oktober ontvangen met koffie / thee. Tussen de middag worden er belegde broodjes en salades gegeten. In het totaal is er plaats voor veertig gasten. (ex) kankerpatiënten kunnen zich tot en met 3 oktober telefonisch aanmelden bij Saskia via het telefoonnummer 078-6913851 of 06-39194972.

Sponsors
De verwendag wordt gesponsord door Hans van der Ent van Muziekschool Kinderdijk, ‘t Kaasmes, DA, Fiore Bloemen, Hotel Van Krimpen en Bakker De Heer uit Alblasserdam. Vanuit Papendrecht sponsort bloemist Kees Commandeur. Dankzij hun bijdrage, en die van de vrijwilligers, is de toegang voor de (ex) kankerpatiënten gratis.

Saskia Jongeneel Alblasserdam