IMG_7768 (Medium)ALBLASSERDAM – Twee leerkrachten van de Alblasserdam basisschool Het Palet zijn deze week door hun collega’s en het bestuur in het zonnetje gezet. Juf Wil Kamerling en meester Coonen zijn beiden veertig jaar werkzaam in het onderwijs. Juf wil werd vier decennia geleden aangenomen als leerkracht op de toenmalige Tienhond en meester Coonen op de Prinses Margrietschool.

Tijdens een gezellige lunch op school met de collega’s werden oude herinneringen opgehaald. “Het is best uniek te noemen dat leerkrachten samen veertig jaar voor hetzelfde bestuur werken,” stelde Palet-directeur Vera Doejaaren.

Na de fusie van beide scholen in 1996 werden de twee directe collega’s op Het Palet. Van de ervaring die beide leerkrachten hebben opgebouwd wordt met grote regelmaat door de jongere leerkrachten gebruik gemaakt.

IMG_7768 (Medium)

IMG_7753 (Medium) IMG_7759 (Medium) IMG_7765 (Medium)