2014-3 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Familiecircus Barani komt van woensdag 1 oktober tot zaterdag 4 oktober naar Nieuw-Lekkerland. Het circus zal in die week te vinden zijn op het terrein aan de Vletstraat. De voorstellingen bestaan onder meer uit luchtacrobatiek, tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, eenden en honden. Een show duurt ongeveer één uur en drie kwartier. Woensdag 1 oktober start de voorstelling om 15.00 uur.

Op 2 en 3 oktober wordt om 17.00 uur gestart en op zaterdag 4 oktober zijn er voorstellingen om 13.00 en 17.00 uur. Kaarten kosten, afhankelijk van de leeftijd en rang, tussen de 12 en 16 euro per stuk. Op donderdag (familiedag) kost een kaart 7 euro, onafhankelijk van de plaats en leeftijd.

2014-3 (Medium)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA