4600 mensen bezoeken laatste keer Alblaspop in Alblasserdam

alblaspop2014ALBLASSERDAM – In Alblasserdam vond dit weekend in de grote tent op het Zuiderstek voor de negentiende keer Alblaspop plaats. De organisatie kijkt terug op een ‘fantastisch feest’ met zo’n 4600 bezoekers. Met Alblaspop 2014 komt er een einde aan een jarenlange traditie. Volgens de organisatie zijn goede artiesten steeds moeilijker te boeken en wordt het organiseren van het evenement te duur. Dit jaar lukte het nog wel met om Blof, Gers Pardoel en The Opposites te contracteren. Donderdagavond bedankte wethouder Dorien Zandvliet de organisatoren Wim van Halem, Wieke Kanters en Corstiaan Kanters en alle vrijwilligers voor hun grote inzet in de afgelopen jaren. De organisatie zelf bedankt op hun website alle vrijwilligers, de gemeente Alblasserdam en het publiek. Foto: Alblaspop.

 

9 reacties

 1. Herrflick

  Het Havenfestival heeft voor elk wat wils. Zie de de speciale Havenfestvaluitgave van de Klaren en de Vonk. Kom zelf eens met een idee !!! En ga niet achter de garaniums zitten zeuren.

 2. Ik ben het volledig eens met Jannus. Het is natuurlijk wel makkelijk om voor de computer te zitten en commentaar te leveren maar waar blijven de ideeën om het verder te zetten herflick? Ik heb bewondering voor de mensen die het al die tijd voor elkaar hebben weten te krijgen.
  Nu is de weg vrij voor iemand anders met een idee.
  Wellicht zijn er een paar jeugdigen bereid om iets op touw te zetten.

 3. Ben het met jannus eens maar het zijn altijd dezelfde mensen die negatief zijn en altijd commentaar hebben wat er ook in Alblasserdam gebeurt of georganiseerd wordt

 4. Wat herr flick bedoeld is denk ik: het havenfestival, zoals dat gevierd werd met een dweilavond op de vrijdagavond en een stampvolle dam op de zaterdagavond..

  Gezellig als dat altijd was, zo is het nu ook over met alblaspop jammer maar helaas!
  Zat mensen die met ideeën zijn gekomen om ook dit opnieuw te laten plaatsvinden.. Helaas staat de gemeente hier niet achter of vind zij het te veel geld kosten..tevens is er de kleine minderheid in dit dorp die dit tevens niet ziet zitten..
  Dat is vechten tegen de bierkaai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *