A3 poster havenfestival 2014 v2.cdrALBLASSERDAM – De evangelische gemeente Jozua staat op 20 september van 10.00 tot 16.00 uur met een bijzondere stand op het Havenfestival. De stand is te vinden voor boekwinkel De Schuilplaats aan de Plantageweg in Alblasserdam. “Wij proberen die dag niets te verkopen, maar bieden gratis praktische hulp aan,” vertelt Sabine Tempel. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld een boodschap doen, de was strijken, de auto wassen of gezellig samen een kopje koffie drinken.

“De mensen uit onze gemeente dragen allemaal hun steentje bij aan de actie. Wie geven waar mensen behoefte aan hebben en hoeven daar niets voor terug. De diensten zijn speciaal bedoeld voor mensen die geen lid zijn van een kerk,” aldus Tempel namens de Jozua gemeente.

Heeft u vragen? Mail dan naar watkanikvoorjedoen@jozua-ega.nl.