IMG_0850 (Medium)ALBLASSERDAM – Op de Brug over de Noord bij Alblasserdam zijn vrijdagmiddag 12 september drie personenauto’s op elkaar gebotst. De inzittenden bleven, zo bleek na controle van het ambulancepersoneel, ongedeerd. Het ongeval gebeurde doordat de voorste automobilist remde en de achterste automobilist dit te laat zag. De beschadigde voertuigen zijn meegenomen door een bergingsbedrijf.

Op de kruising Blokweerweg / Van Eesterensingel werd vrijdagmiddag een scooterrijder geschept door een automobilist. De jongeman die de scooter bestuurde raakte lichtgewond. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De scooter liep schade aan de kappen op.

Bij de Haven in Alblasserdam werd een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

IMG_0830 (Medium) IMG_0836 (Medium) IMG_0843 (Medium) IMG_0848 (Medium) IMG_0850 (Medium) IMG_0857 (Medium)