IMG_8340-Desktop-ResolutieNIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdagochtend 20 september 2014 wordt de jaarlijkse jeugd-brandweerdag in Nieuw-Lekkerland gehouden. De locatie is het park ‘De Wielewaal’ voor het `t Weallant. De jeugd-brandweerdag is een spelletjesmorgen voor de plaatselijke schooljeugd van de groepen zes, zeven en acht. Er worden ongeveer 150 kinderen verwacht.

Het programma van de morgen zal er als volgt uitzien: om 08.00 uur wordt de brandweervlag gehesen. Daarna worden de groepjes opgelezen en volgt de spellencarrousel voor de groepen 6, 7 en 8. Uiteraard zijn er dit jaar weer een aantal nieuwe spellen bijgekomen. Na de spelletjes begint de schoolstrijd. De scholen zullen hierin hun best doen om de felbegeerde wisselbeker in de wacht te slepen. Deze schoolstrijd wordt gespeeld door een groepje kinderen uit groep 8.

Kort overzicht (tijden zijn onder voorbehoud):
08.15 uur: iedereen aanwezig bij ’t Weallant en oplezen v/d groepjes
08.30 uur: spellencarrousel
11.00 uur: start schoolstrijd
12.00 uur: prijsuitreiking spellencarrousel en schoolstrijd