IMG_0788 (Medium)ALBLASSERDAM – Wethouder Dorien Zandvliet heeft donderdagavond 11 september de drie organisatoren van muziekfeest Alblaspop bedankt voor hun werk in de afgelopen jaren. Dit gebeurde tijdens een informele bijeenkomst voor sponsoren en vrijwilligers in de feesttent op het Zuiderstek in Alblasserdam. Zandvliet bedankte de organisatoren Wim van Halem, Wieke Kanters en Corstiaan Kanters voor al hun werk in de afgelopen negentien jaar en overhandigde hen een bos bloemen. “Namens de gemeente wil ik jullie bedanken dat jullie dit al die jaren hebben gedaan voor de inwoners van Alblasserdam,” zei de wethouder.

Graag gedaan
Corstiaan Kanters antwoordde: “Het is mooi geweest. We gaan er nog twee mooie dagen van maken en dan is het voorbij. We vonden het fantastisch om dit voor Alblasserdam te mogen doen. Graag gedaan.”

Stoppen
De Stichting Alblaspop besloot dit jaar om te stoppen met het organiseren van het jaarlijkse muziekfeest. Wat de organisatie betreft wordt de laatste editie een feestelijk afscheidsconcert. Kanters: “Alle vrijwilligers gaan er nog één keer vol voor. We hopen op twee geweldige Alblaspop-avonden.”

Gasten
Dit jaar treden op vrijdagavond 12 september Gers Pardoel, The Opposites en Girls Love DJ’s op. Een dag later, zaterdag 13 september, komen Rigby, Bløf en DJ Coenio naar Alblasserdam. Locatie is zoals andere jaren weer in een tent bij het Zuiderstek.

IMG_0788 (Medium)

IMG_0787 (Medium)