20140903_131230 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM / KINDERDIJK – Een wielrenner uit Rotterdam is gewond geraakt, nadat hij op de Hoogendijk in Alblasserdam op een auto botste. De wielrenner reed mee in een groep. De bestuurster van de auto liet deze groep, ondanks het feit dat de fietsers haaientanden op de weg hadden, voorgaan. Toen de groep bijna gepasseerd was, ging de automobiliste weer rijden. Zij zag daarbij de achterste fietser over het hoofd. De man botste tegen de zijkant van de auto en raakte gewond. Een ambulance heeft hem meegenomen naar een ziekenhuis in Rotterdam. Zijn verwondingen lijken mee te vallen.

Eerder op de dag raakte een fietsster uit Ridderkerk gewond, nadat zij door een tiener werd afgesneden. Het ongeval gebeurde op het kruispunt Randweg / Vondellaan in Alblasserdam. De vrouw fietste op een elektrische fiets en werd op het kruispunt ingehaald door een groep scholieren. De achterste van de groep sloeg tijdens het inhalen af naar de Vondellaan en raakte daarbij de oudere vrouw uit Ridderkerk. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de Ridderkerse voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Ook haar verwondingen lijken naar omstandigheden mee te vallen.

Op de Veerdam in Kinderdijk raakte deze week een wielrenner gewond aan zijn been, nadat hij van de trapper schoot. Omdat de man zoveel bloed verloor, kwamen politie en ambulance met spoed ter plaatse om eerste hulp te bieden. Ter plaatse hadden de medewerkers van de veerpont al hulp geboden, waardoor de bloeding al een stuk minder werd. De 66-jarige is per ambulance naar de huisarts gebracht en is daar verder behandeld.

 

 

20140903_131120 [Desktop Resolutie] 20140903_131230 [Desktop Resolutie] 20140903_175513 [Desktop Resolutie] 20140903_175940 [Desktop Resolutie] [Desktop Resolutie] IMG-20140902-WA0008 [Desktop Resolutie] [Desktop Resolutie]