PandPano1 (Medium)Dit betreft een betaalde advertorial.
ALBLASSERDAM – Sinds april van dit jaar is aan de Ohmweg, op het industrieterrein in Alblasserdam, autobedrijf De Alblas gevestigd. De zaak wordt gerund door Mo Abarkan; een monteur met een jarenlange ervaring in de autobranche. “Ik begon ergens in een achterafschuur met het sleutelen aan auto’s. Later kreeg ik een baan bij ATT in Alblasserdam. Daar heb ik duizenden auto’s mogen keuren. Vijf jaar geleden begon ik met een compagnon een autobedrijf en sinds april heb ik mijn eigen bedrijf,” vertelt Mo.

Extra monteur
Klanten zijn bij autobedrijf De Alblas verzekerd van deskundigheid, een scherpe prijs en een goede service. De klantenkring wordt daarom steeds groter. Mo: “Vanuit de hele regio komen mensen om hun auto te laten keuren of te repareren. Dit heb ik vooral te danken aan de mond-tot-mondreclame. Het loopt zelfs zo goed, dat ik op zoek ben naar een extra monteur. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via info@autobedrijfdealblas.nl.”

Tweedehands auto’s
Behalve reparaties en keuringen, houdt autobedrijf De Alblas zich bezig met de in -en verkoop van tweedehands auto’s. Het aanbod van de occasions is ruim en wisselt regelmatig. Er zijn gemiddeld zo’n 15 auto’s op voorraad. Als een auto niet op voorraad is en een klant zoekt een specifiek model, is het mogelijk om een zoekopdracht te geven. Verder kunnen klanten er terecht voor storingen, het verwisselen en opslaan van zomer / winterbanden en meer. “Belangrijk om te vermelden is dat we nooit repareren zonder toestemming. Mensen weten bij ons van te voren exact wat ze kwijt zijn. Op die manier komen klanten niet voor verrassingen te staan,” benadrukt Mo.

Eerlijk
Hij voegt daar nog aan toe: “En ook bij keuringen houden we het eerlijk. Je ziet soms nog wel eens dat autobedrijven er wat bij verzinnen om maar te kunnen verdienen. Dat is bij ons niet aan de orde. Als een auto in orde is, is ‘ie in orde. Klaar.”

Contact
Autobedrijf De Alblas is te vinden aan de Ohmweg 72 / 74 in Alblasserdam en is bereikbaar op het nummer 078-6999717. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag is de zaak alleen op afspraak geopend.

Website
Meer informatie over het Alblasserdamse autobedrijf is te vinden op www.autobedrijfdealblas.nl.
Foto’s: Cees van der Wal.

PandPano1 (Medium)

AlblasAuto_©ceesvdwal25 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal26 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal27 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal29 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal30 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal32 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal33 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal34 (Medium) AlblasAuto_©ceesvdwal35 (Medium)