DSC_3171_818 (Medium)ALBLASSERDAM – In een pand aan de Lorentzweg in Alblasserdam leggen Rob en Paula Veenvliet op dit moment de laatste hand aan Huisdieren Crematorium Drechtsteden. 4 oktober, op dierendag, wordt het crematorium geopend en kunnen mensen er terecht met bijna alle overleden kleine huisdieren zoals honden,katten, vogels en knaagdieren.

Deze week is de crematieoven aangekomen in Alblasserdam. “Met de levering van de oven zetten we een belangrijke stap in de afronding van alle werkzaamheden. We hebben het complete pand onder handen genomen, naast de crematie en koelruimte is een ontvangstruimte gemaakt en zijn er ook twee afscheidskamers gebouwd waar mensen een laatste moment samen met hun overleden huisdier kunnen doorbrengen, vertelt Rob Veenvliet.

Op de bovenverdieping zijn er naast een kantoorruimte ook vitrinekasten geplaatst waarin diverse urnen en kettingen in staan. Ook kunnen Rob en Paula Veenvliet ballonverstrooiing laten verzorgen.

Meer informatie over het crematorium is te vinden op http://www.huisdieren-crematoria.nl. Foto’s: Pieter van den Berg.

DSC_3171_818 (Medium)

DSC_3161_816 (Medium) DSC_3164_817 (Medium) DSC_3181_822 (Medium) DSC_3183_823 (Medium)