De Zwerver voetbal

Archieffoto van opendag op sportpark De Schans bij VV De Zwerver.

ALBLASSERDAM – Op dinsdag 2 september houdt VV Alblasserdam een voetbalclinic voor jongens en meisjes van 4 tot 13 jaar. Tussen 18.15 en 19.30 uur kunnen zij gratis en vrijblijvend kennismaken met het voetbalspel en de club op Sportpark Souburgh. Tijdens de training zijn trainers en spelers van het eerste van VV Alblasserdam aanwezig. Na afloop kan onder het genot van een glaasje limonade, een pannenkoek of zakje chips nagepraat worden. Tijdens de avond is het mogelijk om je als nieuw lid in te schrijven.

Eigen kleding
Vooraf aanmelden voor de clinic is niet nodig. Ook alle huidige pupillen mogen vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Wel dienen de kinderen zelf sportkleding en (bij voorkeur voetbal-)schoenen mee te nemen. Zij kunnen zich om 18.00 uur melden op het sportpark aan de Vinkenpolderweg 25j. Voor meer informatie vooraf kunt u contact opnemen met de heer Hendriks via 0642461979 of kijken op www.vvalblasserdam.nl.

Succes
De vereniging is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid dankzij onder andere dit soort evenementen. Het huidige ledenaantal staat op ruim 500 leden. Hiermee is VV Alblasserdam de snelst groeiende vereniging in de regio waarbij met name de toename van leden tussen de 5 en 10 jaar (E/F/mini) spectaculair te noemen is. Voor de oudere jeugd in de A-, B-, C- en D-selectie-elftallen zet de club in op de verbetering van de kwaliteit door het aanbieden van extra trainingen.

Open Dag bij vv De Zwerver
Op woensdag 10 september 2014 is op Sportpark De Schans weer de jaarlijks terugkerende Open Dag van voetbalvereniging De Zwerver. Op deze dag, vanaf 14.00 uur, kunnen meisjes en jongens van 4 tot 12 jaar kennis maken met de voetbalsport. Er zullen die middag, onder leiding van een aantal trainers, leuke voetbalspelletjes worden gedaan en partijtjes worden gevoetbald. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje voor alle kinderen. De kinderen die nog geen 4 jaar zijn en meekomen met broertjes of zusjes, kunnen in de kantine knutselen, kleuren en spelletjes doen. Vindt je het na deze middag leuk om lid te worden van De Zwerver dan kan dat natuurlijk direct. Je krijgt dan een voetbalbroekje en voetbalkousen cadeau. Heb je zin in deze leuke middag kom dan op 10 september naar sportpark De Schans en breng zoveel mogelijk broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee. Tot dan!