040 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 20-jarige wielrenner uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 29 augustus gewond geraakt aan onder meer zijn hoofd, nadat hij in botsing kwam met een afslaand bedrijfsbusje. Het ongeval gebeurde rond 20.45 uur op de kruising Plantageweg / Kalmoes in Alblasserdam. De 57-jarige bestuurster van het busje wilde vanaf de Plantageweg afslaan naar de Kalmoes. Zij zag daarbij de tegemoetkomende wielrenner, die rechtdoor wilde, over het hoofd. De fietser botste tegen het busje en viel.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De man is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. De fiets, die door de botsing doormidden brak, is door de politie meegenomen. Het busje liep schade op aan de zijkant. Foto’s: Bastiaan van de Wetering en Peter Stam.

027 (Medium) 030 (Medium) 031 (Medium) 040 (Medium) IMG_9939 (Medium) IMG_9941 (Medium) IMG_9946 (Medium)