IMG_9341 (Medium)ALBLASSERDAM – De brandweer is zondag 24 augustus met spoed uitgerukt, omdat in de lift van een flat aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam, zeven mensen opgesloten zaten. Door de lift iets te laten zakken en de deur handmatig open te duwen, lukte het de brandweer om de mensen uit de vastgelopen lift te bevrijden.

Maandag 25 augustus werd de brandweer op pad gestuurd voor een automatische brandmelding bij De Wielen aan de Rijnstraat in Alblasserdam. Na aankomst bleek dit om een loos alarm te gaan.

Later in de ochtend werden de vrijwilligers opgepiept voor een te water geraakte koe. Het dier was bij de weilanden langs het Kortland in Alblasserdam in een diepe sloot terecht gekomen en kon er niet meer op eigen kracht uitkomen. Met behulp van een touw en wat mankracht kon de koe weer op het droge getrokken worden.

IMG-20140824-WA0005

 

Brandweer bij De Wielen Alblasserdam (Medium)

IMG_9341 (Medium) IMG_9347 (Medium) IMG_9354 (Medium) IMG_9361 (Medium) IMG_9367 (Medium) IMG_9371 (Medium)