hornbach-in-AlblasserdamALBLASSERDAM – Team Hornbach Fietst neemt zaterdag 13 september 2014 deel aan de Ecodan wielerronde van de Alblasserwaard. De deelnemers zijn op zoek naar sponsoren. Het geld dat bij elkaar wordt gefietst gaat naar Stichting MS Research. “We hebben voor dit goede doel gekozen, omdat een van onze collega’s zijn moeder twee jaar geleden heeft verloren aan deze vreselijke ziekte en ikzelf van zeer dichtbij ondervind dat mijn jongere zusje steeds verder achteruit gaat door deze slopende ziekte. Zij is door MS aan bed gekluisterd en kan nog maar af en toe een paar uurtjes in haar rolstoel zitten, vertelt Jan Roza namens Team Hornbach.

Afstanden, sponsoren en deelname
Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar medicijnen om patiënten met MS te kunnen helpen. Net als vorig jaar, doet Team Hornbach Fietst mee aan de Wielerronde van de Alblasserwaard. (afstanden 60, 90 of 120 kilometer). De fietsers verzamelen zich zaterdag 13 september bij Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. De start van de 120 kilometer is om 09.00 uur, de 90 kilometer vanaf 10.00 uur en de 60 kilometer vanaf 10.30 uur. Mensen die mee willen fietsen kunnen zich inschrijven op VLSontour.nl. De actie sponsoren kan via deze link. Deelnemers worden verzocht om hun naam en inschrijfnummer voor 5 september door te geven aan Jan Roza via [email protected]

Flink bedrag
Jan Roza: “We hopen natuurlijk weer een flink bedrag aan sponsoring binnen te kunnen halen voor dit goede doel, dat overigens geen overheidssteun krijgt. Graag willen wij een ieder in de regio oproepen om in actie te komen voor de stichting MS Research en het ons mee te gaan fietsen en/of ons te sponsoren middels donaties. Vorig jaar hebben wij ook gefietst voor een goed doel. Toen haalden we 10.000 euro op voor het Duchenne Parent Project.”

Deel dit bericht via...