IMG_8077 (Medium)ALBLASSERDAM – Twee kliko’s in de Zeelt in Alblasserdam zijn zaterdagavond 16 augustus 2014 in brand gestoken. Buurtbewoners ontdekten de brandende containers even na 21.30 uur en begonnen zelf met blussen met behulp van tuinslangen. De brandweer kwam niet veel later met spoed ter plaatse en nam het bluswerk over. Door het vuur ontstond schade aan de stenen berging van de woning. Van de kliko’s zelf bleef weinig over.

De brand is vermoedelijk aangestoken met behulp van licht ontvlambare vloeistof. In de Zeelt werd namelijk, nog voor het ontstaan van de brand, een halflege fles met wasbenzine gevonden.

Mensen die meer weten over het ontstaan van de brand, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 09008844.

IMG_8077 (Medium)

IMG_8078 (Medium) IMG_8080 (Medium) IMG_8081 (Medium) IMG_8090 (Medium)