IMG_7901 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een 28-jarige vrouw uit Almelo is donderdagmiddag 14 augustus met haar auto gekanteld in Nieuw-Lekkerland. Dit gebeurde nadat de bestuurster met de zijkant van haar voertuig verkeerspaaltjes langs de Middelweg schampte. De auto kwam op de zijkant terecht. Omstanders schoten te hulp en duwden de wagen weer op vier wielen. Voor de vrouw kwam een ambulance met spoed ter plaatse.

De twintiger liep door het eenzijdige ongeval letsel op aan haar arm en heeft waarschijnlijk haar pols gebroken. De Almelose is naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht voor verdere behandeling. De beschadigde auto is door een berger opgehaald.

Tekst en foto’s: Peter Stam. Fotoupdate: Niels van Loon.

 

IMG_7901 (Medium)

IMG_7897 (Medium) IMG_7904 (Medium) IMG_7905 (Medium)

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC