Gele Helm Peter Stam ALlbasserdamsnieuws.nlALBLASSERDAM – Deze website bestaat inmiddels ruim vier jaar en wordt door inwoners van de Alblasserwaard massaal bezocht. Alleen al in de afgelopen maand juli werden er op de site ruim 1,2 miljoen pagina’s bekeken tijdens 386.953 bezoeken. Gigantische aantallen, waar ik heel tevreden mee ben. Wel is het zo dat de inkomsten wat achter blijven. Ik ben daarom op zoek naar nieuwe adverteerders die aan de zijkant van de site, tegen een vergoeding, een advertentie willen plaatsen. Alblasserdamsnieuws.nl is namelijk een uitstekende plek om een onderneming, product of activiteit onder de aandacht te brengen. De advertenties worden op iedere pagina die wordt bezocht, weergegeven.

Samen met Jos van der Kuijl, die tegenwoordig de advertentieverkoop doet, hebben we een mooie aanbieding voor alle ondernemers die in de maanden augustus en / of september adverteren. Zij maken namelijk kans op een gratis top-advertentie voor een hele week. Dat betekent dat de winnaar een week lang met een grote banner bovenaan èn op elke pagina van Alblasserdamsnieuws.nl staat.

Neem voor meer informatie over de adverteermogelijkheden contact op met Jos van der Kuijl via het telefoonnummer 0633052031 (Op woensdag telefonisch bereikbaar) en per mail jos@alblasserdamsnieuws.nl.

Foto gemaakt door Ina Vorenhout.