IMG_7769 (Medium)ALBLASSERDAM – Na jarenlange leegstand is er weer bedrijvigheid in het pand aan de Plantageweg 45 in Alblasserdam. Tot in 2011 was de SNS Bank gevestigd in het gebouw. Rond oktober van dit jaar hoopt Vreeken Voetverzorging daar haar deuren te openen.  Tot die tijd wordt er flink verbouwd en geklust.

“Aangezien het huidige pand aan de Waalsmondelaan te klein is om ons nog verder te ontwikkelen, is ons doel  om in dit pand onze huidige activiteiten voort te zetten en nog meer te professionaliseren,” vertelt Register-Podoloog Huib Vreeken.  Hij vervolgt: “Het gaat dan om het verhelpen van voet – en voetgerelateerde klachten in de brede zin des woords. Denk daarbij aan pedicure (voetverzorging), podologie/podotherapie (steunzolen), fysiotherapie of orthopedie (individueel vervaardigde schoenen) en modieuze comfortschoenen. ”

Volgens Vreeken is er in het pand aan de Plantageweg nog voldoende ruimte over voor andere medische disciplines die zich daar kunnen vestigen. “Op die manier kunnen we de cliënten nog breder voorzien van diensten en behandelingen.”

In het voormalige bankgebouw staan nog twee kluizen. (zie foto’s) Die mogen weg. Geïnteresseerden kunnen zich bij Vreeken melden.

IMG_7776 (Medium)

IMG_7766 (Medium) IMG_7769 (Medium) IMG_7770 (Medium) IMG_7772 (Medium)