speeltuin middelweg nieuw-lekkerlandNIEUW-LEKKERLAND – Speeltuinvereniging Middelweg in Nieuw-Lekkerland organiseert van 26 tot en met 29 augustus 2014 een activiteitenweek. Op dinsdag 26 augustus wordt van 19.30 uur in de straten rondom de Lekkerlandse speeltuin aan de Rom. Krayenhoffstraat een Dikke Banden Race gehouden. Woensdag wordt er vanaf 10.30 uur in de speeltuin geknutseld.

Donderdag 28 augustus vindt om 14.30 uur een wedstrijd straattekenen plaats. Degene die de mooiste tekening maakt, wint een leuke prijs. Vrijdag 29 augustus wordt de week afgesloten met een tentenkamp dat om 15.00 uur begint. Tijdens het tentenkamp is er ondermeer een kampvuur en een speurtocht.

Kinderen tot en met twaalf jaar, die lid zijn van de speeltuinverenging kunnen meedoen aan het tentenkamp. Hiervoor is het wel nodig dat zij zich voor donderdag 28 augustus bij de speeltuin inschrijven. De kosten hiervoor zijn 4,50 euro. Foto: Niels van Loon.