DSC04289 (Medium)GROOT-AMMERS – Een 91-jarige vrouw uit Nieuwpoort is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op de Peppelweg in Groot-Ammers met haar auto tegen een boom reed. Dit gebeurde even na 13.00 uur. De auto raakte na de botsing deels te water. Brandweer, ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een boer zorgde er intussen met zijn trekker voor dat de auto niet verder in het water zou zakken.

Nadat de vrouw uit haar auto was bevrijd, is zij in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt er op dat de Nieuwpoortse een te stevige stuurcorrectie heeft gedaan, nadat zij in de berm terecht kwam.

Foto’s: Etienne Hessels. Klik hier voor meer foto’s.

DSC04289 (Medium)

DSC04362 (Medium)