geiten kinderboerderij alblasserdamALBLASSERDAM – Een man heeft dinsdagavond 29 juli 2014 geprobeerd een geit te slachten op kinderboerderij ‘De Plantage’ aan de H. J. de Haanstraat in Alblasserdam. Een 29-jarige vrouw uit Alblasserdam vernam van de de man dat hij het dier open wilde snijden en greep in. Tijdens een worsteling raakte de Alblasserdamse dierenverzorgster gewond aan haar arm, doordat de man daar met zijn mes tegenaan kwam. Ook raakte de vrouw gewond aan haar hoofd en liep daardoor een hersenschudding op. De man kreeg een klap op zijn neus. Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw te behandelen. De man ging er vandoor.

De vrouw is ter plaatse gehecht en meegenomen naar het ziekenhuis. “Welke motieven de man had, weten we nog niet,” laat een woordvoerder van de politie weten.Volgens de vrouw was de man onder invloed van drugs of alcohol. Het zou gaan om een kale, brede, Nederlands uitziende man.

Mensen die meer informatie hebben over het voorval of weten wie de man in kwestie is, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.