fancy fair loopplank2ALBLASSERDAM – De Fancy Fair die afgelopen vrijdag 11 juli werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van De Loopplank heeft 2450 euro opgeleverd. De markt werd voor de tweede keer georganiseerd op het schoolplein van basisschool De Loopplank in Alblasserdam. Het thema was dit jaar ‘Het Wilde Westen’. De fair werd volgens de organisatie goed bezocht. “Het was een en al gezelligheid. Alle attracties, lekkernijen en verloting liepen buitengewoon goed. De voor de eerste maal gehouden traditionele, openbare veiling leverde soms hilarische momenten op en heeft een mooi bedrag opgeleverd,” aldus het bestuur van de organiserende stichting.

Stichting Vrienden van De Loopplank werft via diverse activiteiten en Businessclub De Loopplank fondsen voor (vooralsnog alleen) PCBS De Loopplank in Alblasserdam. Het inzetten van aanvullende lesmaterialen en personele krachten wordt in het algemeen in het onderwijs in toenemende mate bemoeilijkt door onder andere krappere budgetten en maatschappelijke tendensen. Met steun van Stichting Vrienden van De Loopplank kan dit op bepaalde vlakken wel, zodat iedere leerling zich kan ontplooien tot een zelfstandig en zelfbewust persoon, voorzien van extra positieve bagage voor de toekomst.

Meer foto’s zijn hier te bekijken.

fancy fair loopplank2

fancy fair loopplank fancy fair loopplank1 fancy fair loopplank3