ZwemdiplomaALBLASSERDAM – Deze week werd er in zwembad Blokweer in Alblasserdam voor de laatste keer een regulier zwemexamen afgelegd. 87 kinderen wisten hun diploma te halen. “Afgelopen jaren hebben er honderden kinderen afgezwommen voor hun diploma. Maar dit keer was het dan toch echt de laatste keer. Alle kinderen glommen van trots terwijl ze hun verplichte onderdelen lieten zien aan de goed gevulde tribune. Ook al was het de laatste keer het niveau was fantastisch goed,” vertelt André Huizer van Blokweer.

In september wordt het nieuwe zwembad geopend en worden de opleidingen voor het ABC-zwemmen voortgezet. Wie niet zo lang kan wachten, kan gebruik maken van een turbocursus b of c die nog in de eerste twee weken van de vakantie gegeven worden. Aanmelden kan via een inschrijfformulier bij de kassa.

Voor diploma A zijn geslaagd
Alex Broer,Arano de Keijzer,Bertine Passchier,Britta Bijmolt,Carine de Graaf,Carlos Chevalking,Chris Reijm,Dagmar Sturrus,Dagmar van Vliet,Diego Bakker,Diek te Meulen,Elleni Metselaar,Felicia Goedegebuur,Ferron Hol,Hannah Noordzij,Hein Stuis,Ikler Devrik,Janice van der Leer,Kirsten Bos,Lenn van Kooten,Martien de Looff,Mikail Kulaksiz,Mike Plooster,Nanou van Dam,Niek van de Wetering,Pablo Labrijn,rebecca Bos,Rens Noordergraaf,Rosalie Vis,Rosanne van Meerkerk,Sanne Harlaar,Sarahly Boom,Sietse de vries,Sten Boer,Thijs Goudriaan,Tom Smit,Tom van Alphen, Winston Westhuis.

Voor diploma B zijn geslaagd
Aniek Bons,Bart Besteman,Bibi Hummel,Daniëlle Bakker,David van der Stoep,Deborah de Haan,Dyami van Praag,Eelco Pullen,Elselien Pel,Evi Bos,Furkan Özdemir,Gerben Kok,Hannah Schram,Harm Verhaar,henk van der wal,Ilse Vink,jannick Berger,Jesse Jongeneel,Jochem de Groot,Jonathan Snel,Julia de Krijger,Laura van der Rhee,Lize Brauns,Lotte de Kloe,Marijn van Wijnen,Maxim Smeijer,Mirthe Uittenbogaard,Naomi de Ruiter,Nicky van den Herik,Nuri Huydink,Rian van Heiningen,Robbie van balen,Sebastian van Belzen,Sebi Pagliaro,Soufiane Elkaidi.

Voor diploma C zijn geslaagd
Boas Vogelaar,Bram van Beelen,Daan Krijgsman,Lize Schouten,Enes Alasadi,
Hadassah Huijser,Julia de Bes,Koos van Dam,Livia van de Sande,Marleen, PadrichSterk, Stella Croes, Wilson van Vliet,Yailah van Ballegooien.

Foto: Barbera Struis.