motorrijder te water (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een motorrijder uit Nieuw-Lekkerland is donderdagochtend 10 juli 2014 met zijn motor in het water gereden. Het ongeval gebeurde rond 07.00 uur op de Schoonenburgweg (N480) tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De man wilde een aantal auto’s en een langzaam rijdende vrachtauto inhalen. De auto achter de vrachtwagen had echter hetzelfde idee en stuurde, net voor de Nieuw-Lekkerlander langszij kwam, naar links. De motorrijder kon een botsing met de auto voorkomen, maar raakte wel van de weg en belandde uiteindelijk in een sloot.

De man raakte niet gewond en kon op eigen kracht uit het water komen. De motor is meegenomen door een bergingsbedrijf. De Lekkerlander heeft van de politie het advies gekregen om voor de zekerheid even langs de huisarts te gaan. Foto: Politie Gorinchem.

motorrijder te water (Medium)