Rene Noort Alblasserdam2ALBLASSERDAM – De 48-jarige René Noort uit Alblasserdam is sinds maandag 30 juni 2014 vermist. De man is die dag vanaf zijn bedrijf in Den Haag in zijn auto, een bruine Lexus CT200H met kenteken 1-TJB-22, vertrokken naar een afspraak op de Maasvlakte in Rotterdam. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. René woont in Alblasserdam, heeft een stevig postuur, blond haar, grijs aan de zijkanten.

Hij heeft littekens van een liesoperatie aan beide kanten in de lies- en buikstreek, een litteken tussen duim en wijsvinger van zijn linkerhand en een litteken van een enkelfractuur aan de rechterkant. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een groen/rood geruite blouse met een bijpassende groene broek.

René is directeur / eigenaar van RGN Calamiteiten services en was tot voor kort assistent-trainer bij Haagse Sportvereniging DUNO. Hij zou komend seizoen aan de slag gaan als trainer van het tweede elftal bij VV Nieuw-Lekkerland.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Rene Noort Alblasserdam2

Rene Noort Alblasserdam Rene Noort Alblasserdam1