IMG_4330 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij de familie Van den Oever uit de Papaverstraat in Alblasserdam is afgelopen weekeinde, na het doorbranden van de touwen, een grote vlag gestolen vanaf de zijgevel van het huis. (zie foto). Het verzoek van de familie is om de vlag terug te brengen. Weet u waar de vlag is? Bel dan naar 0786919705.

Verder is Roelandt de Jager deze week zijn tas kwijtgeraakt toen hij van Alblasserdam naar Nieuw-Lekkerland fietste. Het gaat om een zwarte tas met witte, kleine afbeeldingen op de bovenste helft van de tas. In de tas zitten spullen die voor Roelandt waarde hebben, zoals een identiteitskaart, een paspoort met stempels van behaalde certificaten, een VCA, een urenlijst en meer. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met Roelandt via 0643730077.

Mark Visser is deze week in Alblasserdam zijn portemonnee verloren op de Dam. In de portemonnee zaten onder meer een rijbewijs, kentekenbewijs, pinpas, geld en een identiteitsbewijs. Wie deze portemonnee heeft gevonden, wordt verzocht te bellen naar 0618335881.

Hieronder volgt de lijst met vermist een gevonden dieren van deze week.

Vermist:
13-jun-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met GRIJS merendeels wit met grijs:vlekken op rug/staart met witte punt,oortjes,schuw, vrij klein, vaak te vinden op de Merwepolder,geen chip/halsbandje,steekt dus vaak de weg over. Wie heeft haar pas gezien of weet meer over waar ze kan zijn? Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Zena 7 jr vermist: Dorlandsweer Sliedrecht 915098

25-jun-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT vrijwel geheel cypers rood met wit:snoetje/snorharen,lang, slank,grote gele ogen,geen chip,halsbandje?. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Sam 2,5 jr vermist: Peilmolen Groot-Ammers 914561

23-jun-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART geheel zwart, met aan beide zijde 3 witte snorhaartjes,groen gele oogjes,slank postuur,en kele witte borsthaartjes,op de foto zwarte snorhaartjes nu dus wit/grijs,geen halsbandje,chip NIET geregistreerd!15 m. naar beneden gevallen van flat/kent ingang niet/paniek/gevlucht Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528274000016080 ] Miepie 9 jr vermist: De Buurt Boven-Hardinxveld 913599

23-jun-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT merendeels cypers rood met wit:onderkant snoet/snorharen/befje, donkere plekjes op zijn onderlip(had korstjes op de onderkant – lopend naar de zijkanten – van zijn neus),erg amicaal, niet schuw,loopt snel naar mensen toe,geen halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210002410247 ] Jebba 7 jr vermist: J.R.Thorbeckesingel Papendrecht 913347

16-jun-2014 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS GRIJS geheel cypers grijs,geen chip/halsbandje,erg lief en aanhankelijk Chip/tatoeage/ring: [ ] Tijger bijna 2 jr vermist: Leeghwaterstraat Sliedrecht 912832

12-jun-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT geheel wit (niet doof),geen chip,kokertje bevat verkeerd telnummer,luistert naar naam,grote kater,buitenkat, halsband blauw+kokertje Chip/tatoeage/ring: [ ] Kees (Snowy) 8 jr vermist: De Drentsehof Alblasserdam 913995

Gevonden:
28-jun-2014 – Knaagdier/Haasachtige M ongecastreerd KONIJN ROOD Is licht rood/oranje,drinkt misschien nog bij de moeder. Chip/tatoeage/ring: [ ] 6 wk gevonden: Staringstraat Alblasserdam 914745

27-jun-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit:voetjes vóór/laarsjes achter/buik/onderkant snoet/snorharen,geen chip/halsbandje,aangereden,zwarte voetzooltjes en één roze,kale plekken achter pootjes. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden; C.M. van Houwelingenweg Giessenburg 914805

27-jun-2014 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT waarschijnlijk poes,geen chip/halsbandje,merendeels cypers grijs met wit:snoet/hals/voetjes vóór/buik/achterpootjes,ontvelde staart (oorzaak?) Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: hoek Edisonweg/Kelvinring Alblasserdam 914799

25-jun-2014 – Kat kitten(s) ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT 2 kittens,beide cypers rood met wit,samen gevonden,erg bang,kittenkatertjes ?,6505/6506,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ ] jong jr gevonden: Alfred Nobelstraat Papendrecht 913904

Hans Masius (Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662