!cid_inlineImage2 (Medium)ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam heeft afgelopen zaterdag een stroopwafelverkoopactie gehouden. De vereniging bestaat dit jaar 115 jaar en wil dit feit op 22 november gaan vieren met een jubileumconcert. Tijdens het jubileumjaar is de vereniging ook van plan om een flinke investering te doen in het instrumentarium. Diverse slagwerk- en blaasinstrumenten staan op het verlanglijstje van de vereniging om aangeschaft of vervangen te worden.

Om deze aanschaf mede mogelijk te maken werd afgelopen zaterdag een verkoopactie gehouden. Stroopwafels werden in een groot gedeelte van Alblasserdam huis – aan – huis aan de man gebracht. En natuurlijk ging dit gepaard met de klanken van feestorkest “de vrolijke noot” wat de verkoopactie al van afstand aankondigde in de diverse Alblasserdamse straten. De verkoopactie heeft het mooie 1.100 euro opgebracht.

!cid_inlineImage2 (Medium)

!cid_inlineImage1 (Medium)