IMG_3983 (Medium)ALBLASSERDAM – Gezelligheidskoor De Klinkers uit Alblasserdam heeft maandagavond 30 juni 2014 afscheid genomen van pianist Marco Neijdam. Veertien jaar langs was Neijdam actief als toetsenist / pianist bij het koor. “Door mijn werk als producent bij de Nederlandse Bachvereniging woon ik veel concerten bij. Dit conflicteerde met de concerten en repetities in Alblasserdam. Gelukkig heb ik een goede opvolger,” vertelde de Leidenaar, nadat hij uit handen van bestuurslid Ria Barendregt een afscheidscadeau had gekregen. Neijdam wordt opgevolgd door Fred Bekkers.

De Klinkers is een gezelligheidskoor met zo’n zeventig leden en is opgericht in 2000. Om de week komen de leden bij elkaar in Landvast om te repeteren. Per jaar worden er zes à zeven concerten gegeven. Meer informatie over het koor is te vinden op www.gezelligheidskoordeklinkers.nl.

IMG_3983 (Medium)

IMG_4003 (Medium) IMG_4031 (Medium) IMG_4034 (Medium)