Alblaspop 2012 12ALBLASSERDAM – Via de website van Alblaspop was het kopen van kaarten al mogelijk maar vanaf heden zijn de kaarten ook te koop bij Primera Alblasserdam, Blieck’s Point, Landvast, Juwelier Smit, Primera Nieuw-Lekkerland, Juwelier Smit in Papendrecht en bij Counter Walburg in Zwijndrecht.

Programma
Voor dit jaar heeft Alblaspop weer een divers programma samengesteld. Met vele nieuwe artiesten, en een goede oude bekende. Op vrijdag 12 september treden Gers Pardoel, The Opposites en Girls Love DJ’s op.  Gers Pardoel staat nu in de hitlijsten met zijn ode aan Louise. The Opposites kennen we van nummers als “Sukkel voor de Liefde” en “Slapeloze Nachten” en bijv. hun spetterende optreden op Pinkpop vorig jaar. Girls Love DJ’s is een zeer energieke DJ-act die van iedere club of festival een groots (dans)feest maakt. Kaarten voor deze avond kosten € 25,00.

Zaterdag 13 september zullen Rigby, Bløf en DJ Coenio hun opwachting maken. Rigby is nog niet echt doorgebroken bij het grote publiek. Ze waren de huisband van De Wereld Draait en stonden in het voorprogramma van Kaiser Chiefs. Liefhebbers van b.v. Coldplay of Keane zullen hun muziek zeker ook waarderen. Bløf is na 7 jaar weer terug op Alblaspop, met een nieuwe CD bovendien. DJ Coenio is wereldberoemd in Brabant en is inmiddels uitgeroepen tot de beste allround DJ van Nederland. Hij draaide op hele grote feesten zoals bij het EK Voetbal in Zwitserland en bij Sterren van Holland in Ahoy en zal Alblaspop 2014 zeer feestelijk afsluiten.  Kaarten voor de zaterdagavond kosten € 27,50.

Voorplezier en informatie
Mocht je alvast sfeer willen proeven, kijken wie er nog maar naar Alblaspop 2014 gaan of andere informatie willen hebben. Kijk dan op Facebook (Facebook.com/Alblaspop) of op Alblaspop.nl