ALBLASSERDAM – Op zaterdagavond 21 juni wordt de tweede editie van het DoeMeeDiner op het Scheepsbouwplein in de wijk Kinderdijk in Alblasserdam gehouden. Alle bewoners van de wijk Kinderdijk zijn van 18.00 tot 22.00 uur van harte welkom. Tijdens het DoeMeeDiner kunnen buurtbewoners elkaar op een informele manier leren kennen en de banden tussen bewoners versterken. Meedoen in een buurt begint met elkaar kennen en gekend worden.

Hoe ziet het DoeMeeDiner eruit
De organisatie zorgt voor een heerlijke zomersoep met stokbrood en koffie, thee en water zijn ook voorhanden. Wilt u iets anders drinken, dan neemt u dat zelf mee. Op het Scheepsbouwplein staan stoelen, tafels en parasols klaar. De buurtbewoners nemen bij het DoeMeeDiner (in engelstalige landen ook wel “potluck dinner” genoemd) zelf iets te eten mee, het wordt dus een verrassing wat er zoal te eten en te drinken is op het DoeMeeDiner. Er is een barbecue waar men eten kan laten grillen of gerechten op kunt warmen.

Voor de kinderen
De speeltuin bij het Scheepsbouwplein in Kinderdijk is vanaf 18.00 uur gratis open voor het kinderplezier. Voor de kinderen is er in de speeltuin ranja, een suikerspin en kunnen zij er gratis poffertjes eten.

Een sfeervolle avond
Het wordt ongetwijfeld een sfeervolle avond op een karaktervolle plek in de wijk Kinderdijk. Deelname is gratis, u neemt immers uw gastvrijheid en een hapje mee. Extra handen om het plein op- en af te bouwen zijn echter welkom, vele handen maken licht werk. Hebt u die dag een handje en uurtje over, dan bent u meer dan welkom. Aanmelden bij de SWA telefoonnummer 2021220 voor hand- en spandiensten. Theater Biggelmee zorgt dat er ook muzikaal vertier is op die avond. Zij hebben twee bands gevraagd om op te treden, Giant ChickenTrio en the Blue Kat Fish zullen spelen.

De avond wordt verzorgd door onder andere Speeltuin Kinderdijk, Wijkkerngroep Kinderdijk, Ichthuskerk, Yulius en SWA. Kijk voor meer informatie de website www.wijkkinderdijk.nl en voor aanmelden: avkinderdijk@gmail.com.