IMGP4211-1ALBLASSERDAM – Op zaterdag 21 juni trakteert Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam alle belangstellenden op gratis een zomeravondconcert. In het kader van het 120-jarig jubileum, verzorgt Excelsior samen met muziekvereniging O.K.K. uit Streefkerk én met fanfare Apollo uit Nieuw-Lekkkerland een avondvullend muzikaal programma. Het concert vindt bij mooi weer plaats op het parkeerterrein bij de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Bij regen wordt het concert in de kerk gegeven. Aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Als eerste treedt OKK op. Dit orkest staat onder leiding van dirigent Olaf Baeke. Gespeeld worden o.a. de stukken Let me entertain you, Queens Park Melody, Doe Maar Medley en Queen in Concert. Daarna luister het publiek naar het Beginners-orkest van Excelsior. Deze jonge en beginnende muzikanten spelen Baby Elephant walk, El Bimbo en Pennsylvania 6-5000. Het orkest staat onder leiding van Dominique Capello. Vervolgens is de beurt aan Apollo. Apollo staat onder leiding van dirigent Henk Bonenkamp. Het orkest laat het publiek genieten van o.a. Miami, Pearl Harbour, Country Roads en New York New York.

De avond wordt afgesloten door de jubilerende Alblasserdamse vereniging Excelsior. Sinds medio 2013 staat dit orkest onder leiding van Dominique Capello. Zowel de Harmonie als de Beginnersband treden op. ABBA Gold, An der schönen blauen Donau, The Beatles in Concert en Jubelklange zijn stukken die worden uitgevoerd.