IMG_0198 (Medium)ALBLASSERDAM – Twintig vrouwen uit Ichthuskerk in Alblasserdam hebben zaterdag 14 juni meegedaan met een 10-kilometerlange sponsorwandeltocht door de Biesbosch en de Merwelanden. Door zich vooraf te laten sponsoren, wisten zij met de tocht 4346 euro op te halen voor vrouwen en kinderen die binnenkomen bij Stichting De Hoop in Dordrecht. Dat bedrag was het hoogste van alle teams die meededen aan de wandeling. De route was uitgezet door Stichting De Hoop en werd voor de derde keer gehouden.

Het initiatief voor de Alblasserdamse deelname aan de tocht kwam van Mirjam Bongers en Therese van Geffen. In het begin was de deelnemerslijst nog niet zo groot, maar toen 14 juni in zicht kwam, werden steeds meer vrouwen enthousiast. Dit resulteerde uiteindelijk in twintig wandelaars die ontzettend hun best hebben gedaan om sponsors te vinden.

“Door samen te wandelen, te bidden, te praten en natuurlijk geld in te zamelen mogen we samen in beweging komen voor de vrouwen en kinderen die bij De Hoop in Dordrecht binnenkomen. Het was geweldig om mee bezig te zijn. We hebben genoten van de dag, maar bovenal van de rijke zegen van onze Hemelse Vader die deze sponsoring voor kwetsbare vrouwen en kinderen mogelijk heeft gemaakt,” aldus de Alblasserdamse vrouwen.

De ‘Ichthusdames’ liepen in gesponsorde blauwe shirts van kinderopvangcentrum Wasko en droegen op het shirt een ichthus (vis).

IMG_0198 (Medium)

IMG_0209 (Medium)