Archief2012 (Medium)KINDERDIJK – Op zaterdag 14 juni vindt de jaarlijkse familiedag plaats bij voetbalvereniging De Zwerver in Kinderdijk. Ook de open dag vindt die dag plaats. In de ochtend worden er spellen gespeeld door de pupillen (4-12 jaar). Hierbij worden ook kinderen die nog geen lid zijn van de De Zwerver van harte uitgenodigd. De deelname aan deze activiteiten is gratis.

Het programma is als volgt (wijzigingen voorbehouden):
09.30 uur aanwezig
10.00 uur aanvang spellen traject
11.30 uur voetballen
12.30 uur einde voetballen
13.00 uur Krat van de Lat (pupillen)
13.30 uur Rad (pupillen)

Het geheel wordt opgeluisterd met de komst van een speciale Mystery Guest. Zoals het er nu naar uit ziet zal deze zijn opwachting maken tussen 11.00 en 12.00 uur. Spannend!

Voor de oudere jeugd (A, B, en C) is er een speciaal programma samengesteld. Zij kunnen deelnemen aan een Zeskamp. Je kunt je hiervoor inschrijven. Inschrijven kan individueel of eventueel per team van 6 deelnemers. Ook voor dit programma geldt dat junioren die geen lid zijn van de Zwerver maar als introducé mee komen met een ander Zwerverlid van harte welkom zijn. Eén van de zes onderdelen is bijv. de hindernisbaan. Hierbij kunnen 2 deelnemers tegelijk de strijd aangaan voor hun team. Bij de rest van de onderdelen komen teamgeest, snelheid, slimheid en een flinke dosis geluk van pas.

Inschrijven voor de zeskamp kan via een speciale link op www.vvdezwerver.nl  Liefst voor 13 juni a.s. (inschrijven op de dag zelf kan ook altijd nog).

 

Het programma voor de junioren ziet er als volgt uit:
11.00 uur aanwezig (inschrijf/indelen)
11.30 uur Krat van de Lat (junioren)
12.00 uur Start spellen
13.30 uur Einde spellen

De Zeskamp zal aan elkaar worden gepraat door Zwerverspeaker Aad van Meerkerk en worden ondersteund met passende muziek.

Als het “ochtendprogramma” is afgelopen hoef je echt nog niet direct weg. Er is dan nog genoeg te beleven: kramen, schminken, enveloppen trekken, buikschuiven, springkussen, ………. en noem maar op.

Vanaf 14.00 uur gaat het programma van de familiedag verder volgens de aankondigen op de poster van de familiedag op de site www.vvdezwerver.nl 

Archief2012 (Medium)

Archief Fam1 (Medium)