SONY DSCALBLASSERDAM – Een man uit Alblasserdam is zaterdagochtend 7 juni gewond geraakt, nadat hij in zijn achtertuin in de Pinksterbloemstraat van een ladder viel. Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Ook de traumahelikopter werd ingezet. De heli landde in een weiland langs de Blokweerweg in Alblasserdam. Daarvandaan bracht de politie de MMT’er naar de ongevalslocatie. De vijftiger is met spoed, per ambulance, overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daar bleek dat hij een hersenschudding, gekneusde enkels een gekneusde hand heeft opgelopen. De Alblasserdammer ligt nog ter observatie in het ziekenhuis. Tekst: Peter Stam. Foto’s: Niels van Loon en Peter Stam.

 

IMG_9415 (Medium) IMG_9419 (Medium) IMG_9427 (Medium) IMG_9450 (Medium) IMG_9454 (Medium) IMG_9461 (Medium)

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC  IMG_9473 (Medium) IMG_9477 (Medium) IMG_9485 (Medium)